Ninove 01 Apr 2020 - 18u06
Clear Sky
7.73°C

Alle deelnemers aan jogging 'Grote prijs Marc Torrekens' naar huis met Witkap-mandje

15 augustus 2019
Alle deelnemers aan jogging 'Grote prijs Marc Torrekens' naar huis met Witkap-mandje

APPELTERRE - Op 15 augustus werd voor de 7de maal de jogging 'Grote prijs Schepen Marc Torrekens' georganiseerd.

Start en aankomst vonden plaats in de Hellestraat t.h.v. café Den Breughel.

Er waren eerst twee reeksen voor de jeugd met afstanden van 400 en 800 meter. Nadien, bij de eigenlijke jogging, kon je dan weer kiezen uit 3 afstanden, afhankelijk van het aantal ronden van 3,350 km dat je aflegde.

In totaal verschenen 272 deelnemers aan de start, waarvan 52 in de jeugdreeksen. Belgisch kampioene, Hanne Verbruggen, stond eveneens aan de start en eindigde als eerste dame in de reeks van de 10.050 km.

Alle deelnemers in de jeugdreeksen zijn gehuldigd met een medaille; de deelnemers aan de jogging kregen elk een mandje Ninoofse Witkap overhandigd.

De organisatoren en schepen Marc Torrekens waren tevreden met het verloop van het evenement in de tabaksgemeente.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Bekijk hier de uitslag !

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons