Ninove 28 Feb 2020 - 12u39
Scattered Clouds
1.91°C

Deel 2 - Philippe Gilbert wint laatste na-Tourcriterium in Ninove

31 juli 2017

NINOVE – Het organisatiecomité ’Flanders Cycling Events’ slaagden erin Belgische toppers op hun zesde na-Tourcriterium op zondag 30 juli te ontvangen. Greg Van Avermaet, uitgegroeid tot de beste Belgische renner van zijn generatie, Philippe Gilbert, Ronde van Vlaanderen winnaar, publiekslievelingen Tiesj Benoot en Thomas De Gendt.
De Tour bracht ook Tsjechisch kampioen Z. Stybar, de Italiaan S. Colbrelli, ninovieter Jasper De Plus samen met een tiental eliterenners zonder contract en beloften naar de Denderstad. Als mooie afsluiter van het laatste Na-Tourcriterium behaalde Philippe Gilbert in een spannende sprint met Greg van Avermaet de overwinning. Volgend jaar mag men Ninove als nieuwe aankomstplaats van de Omloop het Nieuwsblad verwachten met Flanders Classics

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons