Ninove 04 Apr 2020 - 15u45
Few Clouds
14.95°C

Deel 1 - Veel volk en emoties tijdens laatste Na-Tourcriterium in Ninove

31 juli 2017

Ninove - Het zesde en tegelijk laatste editie van het Ninoofse na-Tourcriterium was op zondag 30 juli een mooie afsluiter met een lach en een traan. De wielerliefhebbers namen met spijt afscheid van het wielerevenement in het hart van onze wortelstad, maar de aankomst van de Omloop het nieuwsblad in Meerbeke volgend jaar maakt veel goed.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons