Ninove 10 Apr 2020 - 09u44
Clear Sky
8.89°C

Mega Jens beachvolleybaltornooi is al aan 11de editie toe

12 augustus 2019
Mega Jens beachvolleybaltornooi is al aan 11de editie toe

NINOVE – Volleybalclub Mevoc organiseert op 17 en 18 augsustus zijn beachvolleytornooi.

Ook deze zomer dus het beachvolleybaltornooi Mega Jens Beach. 11 jaar terug startte de eerste editie als herinnering aan wijlen Jens Van Isterdael. Hij overleed in 2009 na een ongelijke strijd.

Een sportief evenement om jaarlijks deze grote beloftevolle speler te blijven gedenken: hoe mooi kan volleybal zijn.

Dit jaar dus de 11de editie. Zaterdag 17 augustus komen de recreatieve ploegen aan bod, zondag 18 augustus de competitieploegen.

Het hele weekend door zijn er ook een springkasteel, een BBQ en zomerse ambiance voorzien.

Plaats van het gebeuren: de Jensbeachvelden achter de sporthal, Parklaan Ninove.

Info en inschrijvingen: www.megajensbeach.be.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons