Ninove 01 Apr 2020 - 09u34
Clear Sky
6.1°C

Nieuw clubhuis beëindigt Vita-project ‘Bouw aan de toekomst’

05 juni 2019

NINOVE – De officiële inhuldiging van het nieuwe clubhuis woensdag 05 juni was het einde van een bouwproject, waarbij atletiekclub Vita de hele infrastructuur heeft vernieuwd.

Bij de inhuldiging van de vernieuwde tribune, twee jaar terug, keek het clubbestuur al vooruit naar de realisatie van een nieuw clubhuis met deftig sanitair en geschikte kleedruimtes. Sinds de eerstesteenlegging in april vorig jaar zijn veel bloed, zweet en tranen gevloeid. Maar inmiddels staat het nieuwe clubhuis er.

Bestuurslid Peter Bliki en voorzitter Eddy De Vogelaer schetsen de soms moeizame vordering van het alomvattende bouwproject ‘Bouwen aan de toekomst’, waarmee de club de infrastructuur heeft weten te vernieuwen. Zij onthulden ook de affiche voor de 29ste memorial Geert Rasschaert op 3 augustus 2019.

Burgemeester Tania De Jonge en sportschepen Marc Torrekens brachten hulde aan het bestuur, de trainers, de ouders en de vele vrijwilligers, die Vita mee groot maken en houden. Een club van dit niveau verdient de ondersteuning van het stadsbestuur.

Na het traditionele doorknippen van het lint, konden de aanwezigen het nieuwe gebouw bezoeken en toasten op een mooie toekomst voor atletiekclub Vita.

Info: Atletiekclub Vita Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons