Ninove 04 Apr 2020 - 15u28
Few Clouds
14.95°C

Internationaal tornooi promoot dartsport in de regio

03 juni 2019

MEERBEKE – Trefcentrum De Linde was afgelopen weekend het toneel van een internationaal dartstoernooi.

De organisatie was in handen van ‘Cyberdarts’. Onder impuls van ‘Ike’ Hacene Mardaci wil deze vereniging de dartsport populair maken in de ruime regio rond Ninove.

Ninofmedia ging de sfeer opsnuiven en sprak er met de top van het Belgische dartcircuit. Ook beloftevolle jeugdspelers en een beoefenaar van het G-darts lieten we uitgebreid aan het woord.

De ‘one hundred and eighty-scores’ sloegen ons om de oren.

JTR

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons