Ninove 05 Apr 2020 - 01u36
Few Clouds
14.95°C

Mario Penne behaalt zilver op Belgisch kampioenschap berglopen

27 mei 2019
Mario Penne behaalt zilver op Belgisch kampioenschap berglopen

NINOVE/MALMEDY – Vita-atleet Mario Penne won zaterdag 25 mei de zilveren medaille op het Belgisch kampioenschap berglopen in Malmedy. Deze wedstrijd behoort tot de zwaarste in België

“De wekenlange voorbereiding heeft haar vruchten afgeworpen”, aldus een terecht fiere super Mario. “Ik heb er ook intens naar toegeleefd met een knappe tweede plaats tot gevolg.”

Deze wedstrijd loopt over 11 km, telt 1 100 hoogtemeters en behoort daarmee tot een van de zwaarste loopwedstrijden in België.

“De laatste kilometers liep ik nog in een verloren positie. Maar ik heb de kloof kunnen dichten in een technische afdaling. De laatste meters zat er zelfs nog wat in de tank om zo naar het Belgisch podium te snellen. Ik heb mijn tijd met meer dan 2 minuten verbeterd en ben vooral heel tevreden dat ik op karakter kon terugkomen.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons