Ninove 01 Apr 2020 - 13u22
Clear Sky
7.73°C

Koning en onderkoning van de stad Ninove bij de wipschutters zijn gekend

24 mei 2019
Koning en onderkoning van de stad Ninove bij de wipschutters zijn gekend

NINOVE – Op het terrein van de wipschutters van Concordia, is de schieting ‘Koning van de stad Ninove’ gehouden.

De eer van 'Koning van de stad Ninove 2019' op de staande wip viel te beurt aan Bart Van Heghe, lid van KHBG Sint-Sebastiaan. Hij wist de koningsvogel in 32 rondes neer te halen.

De eer van 'Onderkoning van de stad Ninove 2019' ging naar Michel Van Mulder, die de vogel in de tweede ronde na 10 herkampingen naar beneden kon schieten.

De drie Ninoofse clubs, die het tegen elkaar opnamen waren: Concordia, Sint-Medard en Sint-Sebastiaan.

De organisatie had een speciaal woordje van dank voor slagerij Buyl voor de ondersteuning.

GNE

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons