Ninove 05 Apr 2020 - 03u45
Few Clouds
14.95°C

Watervolleybaltornooi in De Kleine Dender

19 mei 2019
Watervolleybaltornooi in De Kleine Dender

NINOVE – Jongeren (vanaf 14 jaar) en volwassenen kunnen vrijdag 24 mei in zwembad De Kleine Dender deelnemen aan het recreatief watervolleybaltornooi.

Het tornooi is voor ploegen van 4 personen (gemengd of niet gemengd).

Vooraf inschrijven aan de balie van het zwembad is verplicht.

Deelnameprijs: € 15 per ploeg (inclusief verzekering en een leuk gadget voor elke deelnemer).

Het tornooi start om 18.30 uur. Het zwembad zal voor publiekszwemmers gesloten zijn vanaf 17 uur.

Info: zwembad De Kleine Dender – 054 33 40 64 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons