Ninove 01 Apr 2020 - 13u52
Clear Sky
7.73°C

Spelnamiddag in zwembad De Kleine Dender

06 mei 2019
Spelnamiddag in zwembad De Kleine Dender

 NINOVE – Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen woensdag 08 mei terecht in De Kleine Dender voor een avontuurlijke spelnamiddag.

Het zwembad zal zijn omgetoverd tot een avontuurlijke zwemhal vol leuke activiteiten en opdrachten: van bootje varen tot een spannende quiz. En dat alles op maat van kinderen tussen 6 tot en met 12 jaar. Maak een groepje met enkele vrienden en ga de uitdaging aan.

Kinderen moeten minstens 50 m kunnen zwemmen om te mogen deelnemen. Je kunt vooraf inschrijven aan de balie van het zwembad.

Speciaal voor deze spelnamiddag is het zwembad gesloten voor publiekszwemmen tussen 13 uur tot 18 uur.

Praktisch

  • Datum en tijdstip: woensdag 8 mei, van 14 uur tot en met 17 uur.
  • Plaats: zwembad De Kleine Dender
  • Deelnameprijs: € 5 per kind.
Info: 054-33 40 64 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.De Kleine Dender.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons