Ninove 07 Apr 2020 - 07u46
Scattered Clouds
8.72°C

500 sportieve deelnemers lopen 'Dwars door Ninove'

05 mei 2019
500 sportieve deelnemers lopen 'Dwars door Ninove'

NINOVE – In samenwerking met de stad Ninove organiseerde VITA zondag 5 mei de 36ste jogging ‘Dwars door Ninove’. Er waren dit jaar een 500-tal deelnemers voor dit sportieve evenement. Het werd een spetterende editie ondanks de mindere weersomstandigheden.

Zoals elk jaar was er voor elke deelnemer wat wils. Er was de 'kabouterloop', de jeugdloop en de eigenlijke jogging 'Dwars door Ninove'.

De jeugdwedstrijden vonden plaats op de atletiekpiste zelf.

Diegenen, die 5, 10 of 15 kilometer liepen, moesten respectievelijk één, twee of drie ronden af leggen doorheen het stadscentrum.

Zoals de naam van de wedstrijd het zegt, liep je dwars doorheen het centrum van Ninove, maar ook langs de Dender en het park. De omloop was verkeersvrij.

De start en aankomst van de wedstrijd vonden plaats op de atletiekpiste.

 

Uitslagen van alle reeksen kan je hier onderaan downloaden

Live deel 1: https://www.facebook.com/Ninofmedia/videos/509319356566022/

Live deel 2 :https://www.facebook.com/Ninofmedia/videos/2478374662206672/

 

GNE – Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons