Ninove 04 Apr 2020 - 05u20
Scattered Clouds
6.81°C

Zondag voor de 36ste keer ‘Dwars door Ninove’

02 mei 2019
Zondag voor de 36ste keer ‘Dwars door Ninove’

NINOVE – In samenwerking met de stad Ninove organiseert VITA zondag 5 mei de 36ste jogging ‘Dwars door Ninove’. Elk jaar lokt dit sportief evenement honderden deelnemers naar de atletiekpiste. Ook dit jaar belooft het een spetterende editie te worden.

Zoals elk jaar is er voor elke deelnemer wat wils. De jeugdwedstrijden vinden plaats op de atletiekpiste zelf.

Diegenen, die 5, 10 of 15 kilometer lopen, leggen respectievelijk een, twee of drie ronden af doorheen de stad.

Nieuw dit jaar is de G-run voor atleten/personen met een beperking over een afstand van 400m, met een mogelijkheid om zelfs gratis mee te lopen op de andere afstanden (5,10 of 15km)

Afstanden en uurrooster

  • 14.45 uur: kabouterloop (tot 6 jaar) 400m.
  • 15.00 uur: jeugdloop (7-12 jaar) 800m.
  • 15.15 uur: G-run 400 m (gratis).
  • 15.30 uur: jogging Dwars Door Ninove over 5km – 10km – 15km.

Zoals de naam van de wedstrijd het zegt, loop je dwars doorheen het centrum van Ninove, maar ook langs de Dender en het park. De omloop is verkeersvrij en goed toegankelijk voor supporters. Door op deze link te klikken, kan je het parcours bekijken

De start en aankomst van de wedstrijd hebben plaats op de atletiekpiste in Ninove.

Parkeren kan je aan de sporthal (Parklaan 15 Ninove) of in de zijstraten van de Parklaan.

Ninove is het best bereikbaar via de E40 afrit Aalst of door via de Brusselstraat de stad binnen te rijden.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons