Ninove 09 Apr 2020 - 18u59
Clear Sky
21.86°C

Steve Bael kiest voor ambitieus KVK Ninove

01 mei 2019
Steve Bael kiest voor ambitieus KVK Ninove Patrick De Doncker, Steve Bael, Hubert Van den Berghe

NINOVE - KVK Ninove verzekerde zich voor het seizoen 2019-2020 van de komst van Steve Bael. Bael komt over van KRC Gent, dat uitkomt in de 2de amateurliga. Met de komst van de 25-jarige aanvaller benadrukt de Ninoofse club duidelijk haar ambities voor volgend seizoen.

Door hun kampioenschapstitel in 1ste provinciale promoveert KVK Ninove volgend seizoen terug naar de 3de amateurliga. Het horrorscenario van het seizoen 17-18 nog vers in het geheugen, wil het zich voor volgend seizoen beter wapenen. Met de komst van Steve Bael heeft het alvast een toptransfer gerealiseerd. Bael tekende voor 3 seizoenen.

De flankaanvaller speelde de afgelopen jaren voor Eendracht Aalst, Deinze en KRC Gent. Ploegen die allemaal op een hoger niveau spelen dan KVK Ninove. “Ik ben nog steeds heel ambitieus. Dit verklaart ook deels mijn keuze voor Ninove. De club heeft de ambitie om op termijn in de 2de amateurliga te spelen. Dit overtuigde me om de stap te zetten”, zegt Steve Bael.

Op de vraag naar zijn persoonlijke verwachtingen volgend seizoen, wil hij gewoon de lijn van de afgelopen jaren verder trekken. “De laatste jaren was ik goed bezig, dit zie je ook aan mijn statistieken. Een echte killer ben ik niet maar vanop de flank kan ik voor veel gevaar zorgen. Anderen laten scoren en nu en dan er zelf eentje inleggen, kenmerkt mijn speelstijl."

Als zoon van de burgemeester loopt Bael ongetwijfeld wat meer in de kijker. “Mijn sportieve carrière en de politieke loopbaan van mijn moeder, hou ik gescheiden. Toch kijk ik er naar uit om voor het eerst voor een Ninoofse ploeg te spelen. Ik ontmoet er veel oude bekenden”, aldus de welbespraakte voetballer.

(JTR)

op de foto: Patrick De Doncker, Steve Bael, Hubert Van den Berghe

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons