Ninove 01 Apr 2020 - 07u51
Clear Sky
6.1°C

[email protected]: sportdag aan zee voor de actieve 50-plussers

02 mei 2019
Sportelen@C: sportdag aan zee voor de actieve 50-plussers

NINOVE – De regiosportdienst Zuid-Oost-Vlaanderen organiseert [email protected] op 07 juni in Oostende.

Deze sportdag aan zee is bedoeld voor de sportieve 50-plussers van Ninove, Haaltert, Denderleeuw, Geraardsbergen en Lierde.

Op het programma: sporten op het strand, een korte of een lange wandeling en een sportinstuif.

De verplaatsing naar Oostende en terug gebeurt met de bus.

Praktisch

  • Datum en vertrekuur: vrijdag 7 juni, om 7.45 uur.
  • Vertrekplaats (met de bus): aan de sporthal, Parklaan Ninove.
  • Kostprijs: € 20/persoon (busvervoer, sportactiviteiten, koffie, aperitief, flesje water, versnapering en verzekering inbegrepen).
  • Inschrijven bij de sportdienst in de sporthal – 054-33 93 97 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Snel inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons