Ninove 03 Apr 2020 - 10u58
Few Clouds
6.28°C

Buitenspeeldag op en rond Ninoofse atletiekpiste

22 april 2019
Buitenspeeldag op en rond Ninoofse atletiekpiste

NINOVE – Woensdag 24 april gaat de tv uit, laten we de tablet links liggen, spelen we geen gezelschapsspel of lezen geen boek op onze kamer. Nee, we gaan buiten spelen.

Na het succes van de afgelopen jaren op en rond de atletiekpiste van Ninove trekken de jeugd- en sportdienst terug naar deze locatie.

Er zijn heel wat activiteiten voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Er is een aparte danszone, je kan verschillende sporten beoefenen, meespelen met de mobiele speelpleinwerking en meedoen aan challenges. Voor kleintjes vanaf 3 jaar, die welkom zijn onder begeleiding, staat een apart kleuterdorp klaar.

Ook Speelodroom zal er zijn: de speelotheek zakt af naar de atletiekpiste. Je kan er samen met medewerkers en vrijwilligers de leukste buitenspellen uit het aanbod van Speelodroom ontdekken.

Praktisch

  • Datum en tijdstip: woensdag 24 april, van 13.30 tot 16.30 uur.
  • Plaats: op en rond de atletiekpiste van Ninove (ingang via jaagpad).
  • Deelnamekost: helemaal gratis.
Info: Jeugddienst, 054 31 05 00, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – Sportdienst, 054 33 93 97, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons