Ninove 06 Apr 2020 - 15u18
Clear Sky
17.74°C

Memorial Geert Rasschaert alweer een succes

16 juli 2017
Memorial Geert Rasschaert alweer een succes

Gisteren vond te Ninove de 27ste Memorial Geert Rasschaert plaats. De Flanders Cup meeting werd alweer een succes de resultaten vindt u hier.

http://liveresults.be/2017/memorial-rasschaert/schedule.html

Fotoreeks

https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1430054740451320

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons