Ninove 08 Apr 2020 - 06u21
Few Clouds
20.67°C

Memorial Geert Rasschaert

13 juli 2017
Memorial Geert Rasschaert

Zaterdag 15 juli heeft op de atletiekpiste van Ninove de Memorial Geert Rasschaert plaats. Deze Internationale atletiekmeeting behoord tot de top van België en met vooraf reeds 1.100 inschrijvingen beloofd het opnieuw een topeditie te worden. Tal van Belgische toppers komen in verschillende disiplines aan de start, op de 100 meter starten oa Eline Berings, Chloé Beaucarne en Sarah Misine. Voor Eline organiseert men bovendien reeksen + finale want kan zich nog kwalificeren voor WK te Londen. 

Op de 200 meter komen oa Olivia Borlee en Cynthia Bolingo aan de start (Belgisch Kampioen 100m en 200m). 

Verder komen nog tal van Belgische kampioenen aan de start in verschillende reeksen. In het Discus komen Philippe Milanov (Belgisch kampioen Kogel + Discus), Zilver op zowel Europees al Wereldkampioenschap en reeds 3x winnaar van een Diamond League-meeting, maar ook de Amerikaan Andrew EVANS (66m) op het plein.

In het hoogspringen staat Bram Ghuys (Belgisch kampioen) op het programma, bij de vrouwen zijn dat Hannelore Desmet (Belgisch kampioen), Hanne Van Hesche en Claire Orcel. Voor het kogelstoten is Philippe Milanov (Belgisch kampioen Kogel / Discus) één van de grote favorieten.

Het zal dus een drukke dag worden met tal van disiplines op de atletiekpiste, men gaat van start om 13.30 uur, de laatste deelnemers zullen pas laat op de avond hun wedstrijd afwerken.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons