Ninove 10 Apr 2020 - 11u27
Clear Sky
8.89°C

Het Omloop Finish Team is klaar voor De Omloop

01 maart 2019
Het Omloop Finish Team is klaar voor De Omloop

NINOVE  - De dag voor de openingsklassieker van het nieuwe wielerseizoen is de organisatie in Ninove bijna klaar om de renners te ontvangen.

De Vip-tent stond er reeds enkele dagen, nu heeft men ook de aankomstboog opgesteld en de aankomstlijn op het wegdek geschilderd.

Daarnaast is de VRT begonnen met alle communicatie te testen en hun satellietkranen op te stellen. De stadsdiensten zijn dan weer bezig met het plaatsen van alle signalisatie en naders, een werkje dat zaterdagmorgen zal verdergaan op de Centrumlaan.

Ook de microinstallatie langsheen de aankomstzone is geplaatst en getest. Verder werden ook de commentatorcabines in de Onderwijslaan geplaatst waardoor alles stilaan klaar is om zowel wielerliefhebbers als de elite dames en heren zaterdag te ontvangen. De start van beide wedstrijden wordt gegeven in Gent.

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons