Ninove 28 Mar 2020 - 19u01
Clear Sky
12.57°C

Vlaams kampioenschap - One wall Handball in Pollare

10 februari 2019

Pollare - Afgelopen zondag vond in het sportcentrum ‘St-Kristoffel’ van Pollare het Vlaams kampioenschap ‘one-wall’ plaats.

Deze nieuwe, opkomende sport is een variant van het klassieke kaatsen en wordt één tegen één of in dubbel gespeeld. De sport kent invloeden uit het ‘American handball’, het Baskische ‘pelota’ en het Ierse en Welshe handball. Ook de vergelijking met squash is nooit ver weg. Ninofmedia was ter plaatse en praatte er onder andere met organisator Wouter Wielandt en met enkele spelers en supporters.

JTR

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons