Ninove 05 Apr 2020 - 03u38
Few Clouds
14.95°C

TC Players investeert in drie paddelterreinen

07 februari 2019

OKEGEM – De succesrijke tennisclub aan de Okegembaan speelt in op de groeiende interesse voor paddel (spreek uit paddèl). Vanaf april zullen liefhebbers van deze boomende sport daar terechtkunnen op drie nagelnieuwe terreinen.

Pieter Herremans laat momenteel één buitenterrein tennis ombouwen tot drie paddelterreinen. “Een hele onderneming, maar ik vond dat we die investering moesten doen. Paddel is een van de snelst groeiende sporten in Vlaanderen. Je kunt het een combinatie noemen van tennis en squash. Het is wel een veel toegankelijker sport en dus geschikt voor zowat alle leeftijden en niveaus.”

David Arijs houdt toezicht op de werkzaamheden. Hij legt zowat overal te lande tennisvelden en paddelterreinen aan. En nu ook bij TC Players waar tegen 1 april de klus moet zijn geklaard. “Het is echt heel nauw werken. Zowel de onderlaag als de betonnen ringbalken moeten uiterst pas en haaks liggen. Daarop komen metalen frames en glazen wanden en dus heb je zo goed als geen marge.”

De graaf- en nivelleringswerken zijn nog volop aan de gang en voor een leek lijken dit de verwoeste gewesten. Zowel Pieter als David hebben er echter een goed oog in. Binnen twee maand zullen de paddelfans zich hier sportief kunnen uitleven.

Om nadien gezellig na te praten in het clubhuis natuurlijk.

Info: http://www.tcplayers.be/.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons