Ninove 31 Mar 2020 - 19u33
Clear Sky
6.1°C

Valentijn in of onder water

11 februari 2019
Valentijn in of onder water

NINOVE – Zwembad De Kleine Dender is donderdag 14 februari omgetoverd tot een relaxparadijs met sfeerverlichting. Helemaal in het teken van Valentijn.

Na een zwoele duik in de baden kan je in ‘t Zwemkaffee genieten van een drankje (fruitsap of cava), eventueel in combinatie met een tapasbord.

Praktisch

  • Valentijnszwemmen: donderdag 14 februari van 17.30 uur tot 20.30 uur.
  • Vrij zwemmen is mogelijk aan de gewone inkomprijzen.
  • Zwemmen in combinatie met een drankje: € 7 p.p.
  • Zwemmen in combinatie met een drankje en een tapasbord: € 11 p.p.

Info en inschrijving: Facebookpagina van De Kleine DenderDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 054-33 40 64.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons