Ninove 07 Apr 2020 - 00u41
Clear Sky
17.74°C

Internationaal karatetornooi ‘Maitoshi Kachi Trophy’.

29 januari 2019

NINOVE - Zondag 3 februari organiseert de Ninoofse karateclub Kachi voor de vierde keer zijn internationaal karatetornooi. Dit topevenement vindt plaats in de stedelijke sporthal ‘t Sportstekske. De eerste wedstrijden starten om 8.30 u.

De eerste editie in 2016 bleek meteen een schot in de roos met deelnemende ploegen uit België en Nederland. De daaropvolgende jaren meldden zich steeds meer clubs uit binnen- en buitenland. Men verwacht zondag maar liefst 500 karateka’s. Er worden wedstrijden gevochten in drie categorieën: Kata, Kata per Ploeg en Kumite.

De club die de meeste podiumplaatsen behaalt, wint de Maitoshi Kachi Superbeker. Daarnaast is er nog een fair-play beker voor de club die uitblinkt in sportiviteit. Ook de verdienstelijkste scheidsrechter ontvangt een beker.

Houdt u van spektakel dan moet u zondag in de sporthal zijn. (JTR)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons