Ninove 04 Apr 2020 - 22u21
Few Clouds
14.95°C

In Pollare woont een jong tennistalent

28 januari 2019

POLLARE – Als het wat meezit wacht hem een hele mooie tenniscarrière.

We hebben het over de 14-jarige Mats Herremans. In 2017 kampioen van België bij de U13.

Mats zit tijdens de week op de tennisschool in Wilrijk, waar hij volop kan trainen. Door internationale tornooien te spelen, kan hij zich meten met andere Europese toppers.

Ninofmedia ging afgelopen zondag langs in de tennisclub Players aan de Okegembaan, waar we een gesprek hadden met de jongeman.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons