Ninove 27 Feb 2020 - 23u56
Lichte regen
2.51°C

Karateka’s op de afspraak voor de ‘Maitoshi Kachi Trophy’

19 januari 2019
Karateka’s op de afspraak voor de ‘Maitoshi Kachi Trophy’

NINOVE – Karateclub Kachi organiseert zondag 03 februari voor de vierde keer een internationaal tornooi: de 'Maitoshi Kachy Trophy'.

Aan de eerste editie van het karatetornooi in 2016 namen onverhoopt zowat 320 karateka’s deel uit uit België en Nederland. Blijkbaar voldeed Kachi met dit initiatief aan een sportieve behoefte, want het aantal deelnemers blijft jaar na jaar stijgen, ook uit de andere buurlanden.

Dit jaar beperken de organisatoren het aantal tot 500. Op die manier kunnen ze een vlekkeloze organisatie waarborgen. De deelnemers en het publiek hebben dan de mogelijkheid om in optimale omstandigheden te genieten van het tornooi.

Net zoals bij de voorgaande edities zijn wedstrijdreeksen gepland in Kata, Kata per ploeg en Kumite. Opnieuw is voorzien in de uitreiking van de Maitoshi Kachi Superbeker voor de club met de meeste podiumplaatsen. Daar bovenop komen twee extra bekertrofeeën: voor de club, die zich op een positieve wijze liet opmerken qua fair play en algemene houding, én een trofee voor de meest verdienstelijke scheidsrechter van het tornooi.

Praktisch

  • Datum en tijdstip: zondag 03 februari 2019, van 8.30 uur tot 18 uur.
  • Plaats: sporthal, Parklaan 15 Ninove.
  • Kaarten: € 7 in voorverkoop en € 10 aan de kassa – gratis toegang voor -7-jarigen.
Info: Karateclub KachiPromofilmpjeTornooi 2018.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons