Ninove 03 Apr 2020 - 05u57
Broken Clouds
10.09°C

Ninoofse sportdienst valt in de prijzen

20 december 2018
Ninoofse sportdienst valt in de prijzen

NINOVE – Omdat de sportdienst de eigen evenementen attractief maakt en voor meer sportbeleving zorgt, ontving Ninove de ‘#sportersbelevenmeer-award’.

Sport.Vlaanderen organiseerde in 2018 de ‘#sportersbelevenmeer-award’. Daartoe stelde de organisatie 7 criteria op. Steden of gemeenten, die aan minstens 5 criteria voldeden, wonnen de deze award. Gemeenten en steden die aan alle 7 criteria voldeden, ontvingen daarbovenop nog een cheque van € 1.500.

Ninove diende, net als 40 andere gemeenten uit Oost-Vlaanderen, een dossier in. De medewerkers van de sportdienst toonden hierin aan dat zij de sportevenementen attractiever maakten en voor meer sportbeleving zorgden. Op die manier brachten zij zoveel mogelijk inwoners aan het bewegen.

Drie Oost-Vlaamse gemeenten/steden voldeden aan alle criteria. Ninove scoorde op 5 van de 7 criteria en ontving dinsdag 11 december 2018 de “#sportersbelevenmeer-award”.

De sportdienst is uiteraard fier op deze award. Het is een aanzet om in 2019 nog beter te doen!

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons