Ninove 31 Mar 2020 - 17u05
Clear Sky
2.06°C

Spannende interscholenzwemwedstrijd tussen Ninoofse basisscholen

19 december 2018

NINOVE - De jaarlijkse interscholenzwemwedstrijd lokte opnieuw veel toeschouwers naar het zwembad 'De Kleine Dender' voor enkele spannende wedstrijden.

Dit jaarlijkse toernooi tussen de Ninoofse basisscholen ging over verschillende reeksen, in totaal een 50-tal wedstrijden.

Die reeksen waren ingedeeld per leerjaar en bij de leerlingen van het 5de en 6de nog eens onderverdeeld tussen jongens en meisjes.

Twee scholen eindigden met gelijke punten en wonnen de wisselbeker: de Vrije Basisschool Meerbeke en het Sint-Aloysiuscollege.

De winnaars van alle reeksen kregen een medaille overhandigd samen met een diploma.

Foto's en tekst- Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons