Ninove 04 Apr 2020 - 15u03
Few Clouds
14.95°C

Dartsclub The Power uit Denderwindeke gaat voor titel

02 december 2018

DENDERWINDEKE – De A- en de B-ploeg van dartsclub The Power namen het zaterdagavond in Voetballokaal bij Robbie tegen mekaar op in de competitie. De alfabetische rangorde gaf meteen ook de krachtverhouding aan tussen beide teams. Eindscore: A 16 - B 2.

The Power bestaat 7 jaar en telt goed 25 leden. De A-ploeg staat aan de leiding in de competitie en nam het op tegen de B-ploeg, momenteel op de 5de stek. Een broederstrijd dus, met alles wat dit aan emoties teweegbrengt.

“Dartssport is minder populair de afgelopen jaren”, aldus voorzitter Geert De Zutter. “Twintig jaar terug had zowat elke café zijn dartsclub. Wij hopen dit jaar de titel te behalen, voor de derde keer op rij. Momenteel hebben wij een 25-tal leden. Elk jaar organiseren wij ook onderling een clubkampioenschap.”

Ze tellen een aantal goede spelers in hun rangen, kleppers die van andere clubs zijn overgekomen. “Maar die mensen komen vrijwillig bij ons, daar is geen geld mee gemoeid. Vriendschap is belangrijker.”  En natuurlijk ook een club met een goed niveau.

Nog een leuk detail: Alain Denies en zijn vrouw moesten het zaterdagavond tegen elkaar opnemen. En die twee gaven mekaar geen pijltje toe. De echte spirit.

Info: The Power.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons