Ninove 08 Apr 2020 - 16u06
Overcast Clouds
12.03°C

Stad en sportclubs passen gebruiksovereenkomst aan

27 november 2018
Stad en sportclubs passen gebruiksovereenkomst aan

NINOVE – De gemeenteraad ging op 22 november unaniem akkoord met de aanpassing van de gebruiksvergoeding voor diverse stedelijke voetbal- en sportterreinen.

In ruil voor de investeringen door de stad, betalen de clubs jaarlijks 1 % van dit bedrag terug gedurende 30 jaar.

Dit was het geval voor de stedelijke voetbalterrein van Appelterre, Nederhasselt, Denderwindeke en voor de atletiekpiste van Vita Ninove.

Deze maatregelen vormen een onderdeel van de meerjarenbegroting in sportinfrastructuur.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons