Ninove 10 Apr 2020 - 12u09
Clear Sky
8.89°C

Gianni Schotte pakt brons op Europees kampioenschap karate

25 november 2018
Gianni Schotte pakt brons op Europees kampioenschap karate

NINOVE – Op de ‘European Championship ESKA karate 2018’ in het Servische Nis behaalde Gianni Schotte een bronzen medaille.

Gisteren greep hij nog naast de trofee van Ninoofs sportlaureaat. Vandaag – zondag 25 november – behaalde Gianni een belangrijke trofee op internationaal niveau.

Samen met de andere ploegleden legde hij in het Servische Nis beslag op een bronzen medaille tijdens het Europees kampioenschap karate, discipline kumite ploeg.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons