Ninove 03 Apr 2020 - 05u14
Broken Clouds
10.09°C

Meervoudig goud en zilver voor Sandu Gym Muay Thai

22 november 2018
Meervoudig goud en zilver voor Sandu Gym Muay Thai

NINOVE – De jongens van Sandu Gym Muay Thai behaalden mooie resultaten op het EK tijdens de Antalya Open. Zij wonnen drie keer goud en twee keer zilver.

Aan de Antalya Cup 2018 namen 866 atleten deel uit 28 Europese landen, met een zeer sterke vertegenwoordiging van het gastland Turkije.

Deze open kampioenschappen hebben België maar liefst 11 medailles opgeleverd, goed voor een derde plaats in de algemene ranking. Bijzonder opmerkelijk zijn de resultaten van de Ninoofse deelnemers van Sandu Gym met een medailleoogst van vijf stuks.

  • Goud voor Noah Dinc, Millan Winne en Gianny De Leu.
  • Zilver voor Thibault Renders en Maylo Leroy.
  • Ophelie Parker, Rida Nassim en Soufiane Ait Ouccime hebben alle drie een mooie prestatie neergezet maar vielen helaas net buiten de prijzen.

Nog te vermelden: Gianny De Leu besliste liefst 4 van de 5 partijen vroegtijdig. Hij is dan ook als beloftevolle bokser opgevallen bij de organisatie en de andere landen.

Info: Sandu Gym.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons