Ninove 04 Apr 2020 - 16u14
Few Clouds
14.95°C

Denderhockey Ninove plukt vruchten van jeugdwerking

18 november 2018

Ninove - Afgelopen zaterdag werden de U16 jongens van hockeyclub ‘Dender’ door hun club gehuldigd voor de titel die ze begin november behaalden.

De match tegen Lokeren eindigde op 1-1. Ook de U16 meisjes eindigden als eerste in hun reeks. Hoe slaag je er als jonge club in om op zo’n korte tijd een succesvolle jeugdwerking uit te bouwen?
Wij spraken met de teamverantwoordelijke, trainer en spelers en een gepassioneerde supporter.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons