Ninove 06 Apr 2020 - 01u02
Clear Sky
17.02°C

De SNS-pas laat leerlingen sporten voor een habbekrats

05 oktober 2018
De SNS-pas laat leerlingen sporten voor een habbekrats

NINOVE – Met de Sport Na School-pas (SNS) kan je als leerling van het secundair onderwijs al voor € 30 euro sporten in en rond Ninove.

Dit schooljaar loopt de SNS-pas over twee periodes: van oktober tot januari en van februari tot mei. Je betaalt 30 euro voor een periode, 45 euro voor de twee. Voor die prijs kun je aan jouw conditie werken bij zwembad De Kleine Dender en Club 9400 Fitness Gym.

Praktisch

  • Je kan de SNS-pas aanvragen via www.sportnaschool.be, bij je LO-leerkracht of in de Ninoofse sporthal (Parklaan 15).
  • Jouw SNS-pas is ook geldig in onder meer Aalst, Geraardsbergen en Denderleeuw.
  • Met een UiTPAS met kansentarief betaal je maximaal 25% van de prijs.
  • Je kunt een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgen via jouw ziekenfonds. Vraag daar de formulieren aan.

Deze SNS-pas is een organisatie van MOEV en Sport.Vlaanderen.

Info: sportdienst – 054-33 93 97 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons