Ninove 30 Mar 2020 - 00u29
Clear Sky
1.84°C

Tennisclub Sint-Kristoffel Belgisch vice-kampioen interclub

24 september 2018

POLLARE – De herenploeg 35+ speelde zaterdag 22 september de finale voor het Belgisch kampioenschap tegen TC De Witte Beer. Onder een dreigende hemel moesten zij uiteindelijk de duimen leggen tegen de Bruggelingen.

Het is eigenlijk een boerenjaar geweest voor tennisclub Sint-Kristoffel. Vorig jaar misten ze de eindrondes van het Belgisch kampioenschap. Maar dit jaar zijn de resultaten alvast stukken beter. “Wij hebben vier Oost-Vlaamse kampioenen in onze rangen”, aldus voorzitter Geert Van Daele. “Bij de jeugd, de veteranenploeg, de herenploeg en de juniorveteranen. Dat is beter dan we dit jaar verwachtten en goed voor de club. Wij zijn een stabiele vereniging en de sfeer is hier prima. Nog groter worden zit er niet in omdat wij beperkt zijn op het vlak van terreinen. Maar groeien om te groeien is niet nodig. Onze club leeft en de terreinen zijn alle dagen bezet. Dat is belangrijk.”

In de finale moesten zij het afleggen tegen TC De Witte Beer. “Het zag er aanvankelijk goed uit, maar uiteindelijk bleken onze tegenstanders te sterk. Maar ondanks de ontgoocheling, mogen we blij. Na de tegenslag vorig jaar, waren we nu al tevreden met de Oost-Vlaamse titel.”

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons