Ninove 28 Feb 2020 - 12u35
Scattered Clouds
1.91°C

Bewoners Schoonderhage en Zonnelied sjotten erop los

07 september 2018
Bewoners Schoonderhage en Zonnelied sjotten erop los

NINOVE - Op donderdag 6 september 2018 organiseerde de vzw Schoonderhage haar jaarlijkse voetbaltoernooi for Specials in Meerbeke.

Vijf ploegjes van de vzw Schoonderhage en eentje van de vzw Zonnelied streden er om de wisselbeker. Vanaf het eerste fluitsignaal zag je inzet, spelplezier, fairplay en een paar mooie goals. Als toeschouwer of begeleider kon je niet anders dan gewoon spontaan blij en enthousiast worden door wat zich op en rond het veld afspeelde.

De finale werd gespeeld tussen Zonnelied en dagcentrum Sint-Lievens-Esse. De hymne van de Championsleage begeleidde de spelers van de kleedkamers naar de tribune waar zij, net als de echte Rode Duivels, de Brabançonne zongen. Het was een spannende finale, die Zonnelied met 4-3 won. Nogmaals proficiat!

Het was een meer dan geslaagde dag, mede dankzij de vrijwilligers van VC Osta Meerbeke. Zij hebben iedereen de hele dag door bediend in de kantine. Elk jaar stellen zij ook gratis hun veld en infrastructuur ter beschikking.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons