Ninove 28 Mar 2020 - 17u42
Clear Sky
12.57°C

Internationaal podium bij Dames Elite te Nederhasselt

25 augustus 2018
Internationaal podium bij Dames Elite te Nederhasselt

Nederhasselt  -Op zaterdag werd het eerste luik van de wielertweedaagse te Nederhasselt afgewerkt door de Dames Elite.

Op zaterdag 25 augustus betwistten de dames elite A hun 21ste rit in het regelmatigheidscriterium Ladies Cycling Trophy Oost-Vlaanderen. De Grote prijs Tania De Jonge liep over 12 plaatselijke ronden van 7,01 km of in totaal 84,12 km, de wedstrijd ging om 15 u van start en de winnaar kwam tegen 17.16 u over de aankomstlijn. Er kwamen 102 dames aan de start, met 13 verschillende Nationaliteiten. Zondag 26 augustus is het de beurt aan de Nieuwelingen voor hun interclubwedstrijd.

Hierbij de top-3 :

1) Mustonen Lichan Sara (Sweden)

2) Gass Daniela (Duitsland)

3) Coelho Ferreira Camila (Brazilië)

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons