Ninove 31 Mar 2020 - 19u31
Clear Sky
6.1°C

Wielervrienden Nederhasselt organiseren 12de “Grote prijs Tania De Jonge”

21 augustus 2018
Wielervrienden Nederhasselt organiseren 12de “Grote prijs Tania De Jonge”

NEDERHASSELT - De Wielervrienden organiseren twee wedstrijden: zaterdag voor dames elite A en zondag voor nieuwelingen.

Op zaterdag 25 augustus betwisten vanaf 15 uur de dames elite A hun 21ste rit in het regelmatigheidscriterium Ladies Cycling Trophy Oost-Vlaanderen. Deze wedstrijd loopt over 12 plaatselijke ronden van 7,01 km of in totaal 84,12 km.

Op zondag 26 augustus zijn de nieuwelingen aan de beurt. Zij betwisten de 3de manche van de beker van België 2018. De wedstrijd start om 15 uur en wordt verreden over 8 ronden van 10km. In totaal zullen 26 Belgische ploegen met hun beste 4 renners deelnemen. Onder hen de kampioen van België 1ste jaars Cian Uijtdebroeks van wielerclub Sprint 2000 Charleroi.

Vertrek en aankomst zijn ter hoogte van de woning van burgemeester Tania De Jonge – Nederhasseltstraat 181 – 9400 Nederhasselt.

Het parcours vindt loopt in en rond Nederhasselt (Nederhasselt/Outer) en is met uitzondering van de Geraardsbergsesteenweg (Nederhasselt) volledig éénrichting. Op zondag is de Nederhasseltstraat, vanaf de kerk tot het kruispunt Kasteelstraat/Lebekestraat, tussen 14 uur en 17.30 uur afgesloten voor het verkeer. Voor renners en publiek is er een ruime parking voorzien op 350 m voor de aankomst.

Info: http://www.wielervriendennederhasselt.com/

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons