Ninove 10 Apr 2020 - 08u54
Clear Sky
8.89°C

Zesde grote prijs schepen Marc Torrekens lokt 284 joggers naar Appelterre

15 augustus 2018

APPELTERRE - Café Den Breughel organiseerde woensdag 15 augustus ‘6de grote prijs schepen Marc Torrekens’: een jogging over drie wedstrijden.

De jeugd tot en met 6 jaar liep 400 meter; van 7 tot en met 12 jaar liepen ze de 800 meter. De jogging, waaraan men vanaf 13 jaar kon deelnemen, startte om 15 uur met 3 verschillende afstanden.

Een van de opvallende deelnemers hiervan was burgemeester Tania De Jonge en tal van haar collega's.

Start- en aankomstplaats waren gelegen aan café Den Breughel in de Hellestraat.

Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons