Ninove 02 Apr 2020 - 14u56
Clear Sky
0.6°C

Ninovieters deden het voortreffelijk op Dodentocht

11 augustus 2018

NINOVE - De jaarlijkse Dodentocht voor wandelaars met start en aankomst in Bornem was met 13.000 deelnemers reeds een tijdje volledig volzet, onder deze deelnemers ook 65 Ninovieters aan de start.

We hebben enkele deelnemers gevolgd tijdens hun 100 kilometer lange wandeltocht, en voor de ene ging het al wat makkelijker en vlotter dan voor een andere. Maar allen hebben ze binnen de tijd van 24 uur de aankomst bereikt.

Bij de start waren de weergoden niet in een beste bui, waardoor de eerste uren plaatsvonden onder natte omstandigheden. Niet het ideale begin als men nog 100 kilometer voor de boeg heeft. Maar eenmaal het tijdens de nacht ophield met regenen en de zon er 's morgens doorkwam, klaarde de hemel voor veel deelnemers letterlijk op.

Met Serge en Chena waren ook twee carnavalsprinsen vertegenwoordigd, die o.a. begeleid werden door de Koninlijke Karnavalraad Ninove.

Aan alle deelnemers een dikke proficiat voor hun uitzonderlijke prestatie.

De tijden van onze zeven gevolgde deelnemers in volgorde van aankomst:

  • Mieke Sevenans   15 u 17 min
  • Danny Van Bellingen  18 u 57 min
  • Johan Houtman  19 u 12 min
  • Serge Van Lierde  20 u 20 min
  • Bart Baeten  20 u 25 min
  • Lillie D' Hondt  20 u 57 min
  • Chena Sergant  23 u 34 min 

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons