Ninove 31 Mar 2020 - 19u07
Clear Sky
2.06°C

Beachvolleybal - Jubileumeditie voor Mega Jens Beach

01 augustus 2018
Beachvolleybal - Jubileumeditie voor Mega Jens Beach
Zaterdag 18 en zondag 19 augustus organiseert volleybalclub Mevoc Meerbeke in samenwerking met de sportdienst van Ninove de 10e editie van het Mega Jens Beach tornooi op de beachvolleybalvelden achter de sporthal van Ninove.
Op zaterdag is het de beurt aan de niet-volleyballers en recreatievelingen, 's zondags is er het competitieve tornooi. Telkens voor dames, heren en gemengde teams.
Nieuw dit jaar is een kubbtornooi op zaterdag. 's Avonds zijn er optredens van lokale bands.
 
Meer informatie en inschrijven via www.megajensbeach.be
 
foto's: Davy De Mesmaeker

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons