Ninove 07 Apr 2020 - 20u15
Few Clouds
20.67°C

Jade Linthoudt voor derde keer Vlaams kampioen

25 juli 2018
Jade Linthoudt voor derde keer Vlaams kampioen

APPELTERRE-EICHEM/LIERDE – Wielrenster Jade Linthoudt kroonde zich tot Vlaams kampioene bij de U15. Jana Van Der Veken eindigde op de derde plaats bij de U14.

Voor Jade Linthoudt uit Appelterre-Eichem was de wedstrijd in Lierde geen gemakkelijke opgave. Ze doet zelf het relaas.

“In de 4de ronde plaatste ik een aanval en sloeg ik een klein gaatje. Niet veel later werd ik nogal misselijk en ben ik snel ingelopen. Toen ik zelfs moest lossen, dacht ik dat het over was. Maar uiteindelijk heb ik toch doorgebeten en kon ik terug naar de eersten toe rijden.”

In dit gezelschap ging ze naar de meet. “Ik heb om mijn sprint gerekend en deze ook gewonnen. Voor de 3de keer was ik Vlaams kampioen! Bedankt aan alle supporters, die er toch bleven in geloven, wat het was efkes spannend. Ook een grote dank aan mijn coach Wim De Wolf!”

Jada is begin juni ook al voor de derde keer op rij provinciaal kampioene geworden.

Haar dorpsgenote Jana Van Der Veken kon in Lierde bij de U14 een derde plaats afdwingen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons