Ninove 28 Mar 2020 - 17u11
Clear Sky
12.57°C

Succesvol 2-sterrentornooi bij tennisclub Sint Christoffel

24 juli 2018
Succesvol 2-sterrentornooi bij tennisclub Sint Christoffel

#Pollare  -Tennisclub St Christoffel Pollare heeft zijn jaarlijks 2-sterrentornooi georganiseerd van 13/07/2018 tot 22/07/2018. Ze konden opnieuw rekenen op een uitgebreid deelnemersveld van in totaal 212 deelnemers. In de hoogste reeks waren er spelers uit de nationale top aanwezig zoals Olaf De Weerdt, Tom Pisane, Bruno Alvarez en Robin Vanhauwe.  Op zondag 22/07 werden de finales in alle reeksen gespeeld. 

Er waren in de verschillende reeksen maar liefst 7 plaatselijke spelers die in de finale het laken naar zich toe konden trekken. Zo wonnen Seppe Reynebeau en Arthur Callebaut respectievelijk in hun reeksen Heren 4 en Heren 3. Ook bij de junior-veteranenreeksen konden plaatselijke spelers Steven Sonck, David De Saedeleer en Geert Jenquin hun favorietenrol waarmaken. In de reeks Heren 35/1 kon Oostendenaar Jeroen Roose (ooit nr 13 van België) voor de 4e maal zijn titel in Pollare verlengen. In de hoogste mannenreeks stonden Olaf De Weerdt en Bruno Alvarez tegenover elkaar. Na een spannende driesetter won Olaf De Weerdt het felbevochten duel.
GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons