Ninove 29 Mar 2020 - 18u24
Broken Clouds
4.91°C

Tropische profkoers bracht veel volk op de been

20 juli 2018

#Ninove  -De wielerwedstrijd 'Grote prijs Beeckman-De Caluwé' was met 143 deelnemers een groot succes.

De wedstrijd vond plaats onder schitterende weersomstandigheden, rond de aankomstzone in de Onderwijslaan zocht iedereen de schaduw op om zich te beschermen tegen de brandende zonnestralen. De drankstand en café's langs het parcours deden goede zaken om de dorstigen te laven. Het werd een spannende wedstrijd met verschillende aanvalspogingen en wisselende kopgroepen en uiteindelijk werd het een spurt met een groep van 30 renners waar Tom Van Asbroeck de snelste van was. Het eerste uur werd afgelegd aan een snelheid van bijna 46 km/u. Voorzitter Pascal Carael van 'De Koninklijke wielerclub Denderclub Ninove' was dan ook zeer tevreden met de massa wielerfans die opgedaagd waren voor deze mooie wedstrijd. De winnaar van de trekking van de tombola op de deelnemerslijsten mocht tevreden met een fiets, geschonken door Ronny sport, huiswaarts fietsen richting Pollare.

GNE  Foto's Hilde B.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons