Ninove 28 Feb 2020 - 12u34
Scattered Clouds
1.91°C

Tom Van Asbroeck wint 'Grote Prijs Beeckman-De Caluwé'

19 juli 2018
Tom Van Asbroeck wint 'Grote Prijs Beeckman-De Caluwé'

NINOVE – Streekrenner Tom Van Asbroeck toonde zich in een beklijvende spurt de snelste van het pak, net als vier jaar terug.

Een mooi deelnemersveld van 144 renners zette donderdag 19 juli om 14 uur aan voor de ‘Grote Prijs Beeckman-De Caluwé’, de grote koers van ‘t stad. De renners kregen 13 ronden te verteren; in totaal 166 km via Ninove over Meerbeke, Denderwindeke, Pollare en terug. De start- en aankomststreep waren getrokken op de Onderwijslaan. Onderweg waren wel verschillende ontsnappingspogingen genoteerd, maar uiteindelijk draaide het uit op een massaspurt. Streekrenner Tom Van Asbroeck haalde het voor Michael Van Stayen en Kenny Dehaes. De winnaar mocht vier jaar terug ook al eens op het hoogst schavotje staan.

De organiserende wielerclub Denderclub Ninove kan tevreden zijn met deze 76ste editie: veel volk, een gezellige kermissfeer, zonnig weer en een spannend koersverloop.

https://cycling.vlaanderen/uitslagen/detail.html?date=19/07/2018&key=997&year=2018

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons