Ninove 10 Apr 2020 - 11u32
Clear Sky
8.89°C

Outdoor Padel court op parking sporthal

16 mei 2018
Outdoor Padel court op parking sporthal

#Ninove  - Wie de nieuwste sporthype wil uittesten, namelijk Padel, kan in mei en juni terecht op het oudoor Padel court dat opgesteld staat op de parking van de stedelijke sporthal. Padel is een mix van tennis en squash, je speelt de bal via het net of de muren naar je tegenstander. De sportdienst van Ninove neemt deel aan het projeckt 'Padel on the move' van de Provincie Oost-Vlaanderen. Zowel indivuelen als clubs kunnen het court huren aan 7,5 Euro per persoon per uur. Het materiaal kan je ter plaatse huren, de huur is inbegrepen in de kostprijs. Meer info en reservatie kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 054 / 33 93 97.  

(GNE) Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons