Ninove 08 Apr 2020 - 02u29
Few Clouds
20.67°C

KVK Ninove nog niet zeker van behoud in 3de amateurliga

14 mei 2018
KVK Ninove nog niet zeker van behoud in 3de amateurliga

#Ninove - KVK Ninove kreeg vandaag van de KBVB de bevestiging indien FC Luik de winnaar wordt van de interprovinciale eindronde zakt Ninove in extremist nog naar 1ste provinciale.

Wedstrijden interprovinciale eindronde.

13 – 05 -2018

Mandel United – FC Luik 0 – 2 /  terugwedstrijd op 17 mei.
Hamme – Winkel sport 2 – 1 / terugwedstrijd op 27 mei.

Finale tussen de 2 winnaars op 27 mei.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons