Ninove 07 Apr 2020 - 07u54
Scattered Clouds
8.72°C

Streetrun 'Dwars door Ninove' opnieuw succesvol

13 mei 2018
Streetrun 'Dwars door Ninove' opnieuw succesvol

#Ninove  - De streetrun 'Dwars door Ninove' werd voor de vijfendertigste maal georganiseerd en werd opnieuw een succes. Ondanks het druilerige weer daagden in totaal 454 deelnemers op om één van de afstanden af te leggen doorheen het stadscentrum. Voor de 5 km werden 191 inschrijvingen genoteerd, 110 deelnemers kozen voor de 10 km en nog eens 104 legden het parcours 3 maal af wat hun afstand op 15 km bracht. Verder waren er 49 deelnemers in de jeugdreeksen en G-sporters.   (GNE)   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons