Ninove 01 Apr 2020 - 18u52
Clear Sky
7.73°C

Politie ‘flitst’ dinsdag in korte broek

17 april 2018
Politie ‘flitst’ dinsdag in korte broek

#Ninove - Op dinsdag 24 april ontmoeten de lokale politiekorpsen van Ninove en Geraardsbergen-Lierde elkaar voor een vriendschappelijke voetbalwedstrijd. De match vindt plaats op het kunstgrasveld aan de Pollarebaan in Pollare. De aftrap is voorzien om 19.30 u en wordt gegeven door korpschef De Cock. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de Burgemeester van de partij zijn. Voor een keer flitsen onze agenten op het veld en niet langs de weg.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons