Ninove 10 Apr 2020 - 09u13
Clear Sky
8.89°C

Ninovieter Gianni Schotte, behaalde opnieuw goud

08 april 2018
Ninovieter Gianni Schotte, behaalde opnieuw goud

Ninovieter Gianni Schotte, behaalde dit weekend op het Europees JKA Karate kampioenschap in Servië /Nis met de Kumite-ploeg senioren, een Gouden medaille. Onze nationale ploeg behaalde deze eerste plaats voor de zesde opeenvolgende keer, zowel per ploeg als individueel.

Ninofmedia wenst hem alvast een dikke proficiat !!!

(DAN)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons