Ninove 28 Feb 2020 - 12u36
Scattered Clouds
1.91°C

Volleybal - Jeugdploegen Mevoc opnieuw top

02 april 2018
Volleybal - Jeugdploegen Mevoc opnieuw top

Afgelopen weekend vonden de jeugdbekerfinales volleybal plaats in Aalter. Mevoc was twee keer finalist met de U15 meisjes en de U17 meisjes.

De eerste finale ging tussen Aalter en Mevoc bij de U17. De Meerbeekse meisjes maakten hun favorietenrol waar en wonnen na een boeiende wedstrijd met 3-0. Het betekende meteen ook ‘de dubbel’ want midden maart stelden ze al de titel veilig.

Bij de U15 was de spanning te snijden. VDK Gent sloeg iedere set een kloof van enkele punten. Maar telkens kon Mevoc de achterstand dichten om dan tegen het einde van de set zelf voldoende voorsprong uit te bouwen en de set te winnen. Hier ook 3-0 winst. Ook de U15 heeft zicht op de dubbel, kampioen en beker.

Deze twee bekeroverwinningen bewijzen nogmaals de uitstekende jeugdwerking van Mevoc.  

 

foto’s: Davy De Mesmaeker

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons