15de Mega Jens Beach

    13 augustus 2024

    NINOVE – De Meerbeekse volleybalclub Mevoc organiseert zaterdag 17 en zondag 18 augustus voor de 15de keer Mega Jens Beach (MJB) op de beachvolleybalterreinen achter de Ninoofse sporthal.

    Mevoc riep dit evenement in het leven ter nagedachtenis van Jens Van Isterdael. Als Mevoc-speler maakte hij bij de club jaren lang het mooie weer in de jeugd- en de seniorenreeksen. Bij de fanionteams Everbeur en Lennik heeft Jens eveneens een blijvende indruk nagelaten.

    Tweedaagse

    Het evenement bestaat uit twee dagen beachvolleybal in verschillende formules. Zo kan jong of oud, getraind of leek, proeven van het beachvolleybal in een gezellige omgeving.

    • Zaterdag 17 augustus
      – In de voormiddag start het jeugdtornooi, waarbij jonge volleyballers kunnen proeven van beachvolleybal. Hier kunnen kinderen van 11 jaar tot 16 jaar hun kunsten laten zien.
      – Vanaf de middag is het tijd voor de recreanten en volleybalsympathisanten om tijdens een recreatief en funtoernooi het beste van zichzelf te geven.
    • Zondag 18 augustus
      Op zondag verwelkomt de club alle competitieve volleyballers in drie reeksen: heren, dames en gemengd.

    Naast het beachvolleybal kan iedereen op een gezellige locatie genieten van een hapje en een drankje in de Mega Jens Beachbar. De allerkleinsten mogen zich volledig uitleven op een groot springkasteel.

    JENSIC-bandjes

    Bij zijn overlijden in 2009 hebben zijn ouders en zus een actie opgezet ter nagedachtenis van Jens en zijn strijd tegen leukemie. Ze verkochten JENSIC-bandjes, waarvan de opbrengst integraal ging naar de strijd tegen kanker.

    15 jaar later willen de MJB-organisatoren deze actie graag een vervolg geven en laten ze de JENSIC-bandjes een comeback maken. Deze zal je tijdens het evenement kunnen kopen om ook een steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

    Info: Mega Jens Beach.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons